Σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας στη Σούδα

Monday, 08 October 2012 09:54 administrator
Print PDF

souda xaniaΑκόμη πιο φιλικό προς την κρουαζιέρα καθιστά το λιμάνι της Σούδας ο σταθμός εξυπηρέτησης επιβατών κρουαζιέρας που άνοιξε σήμερα τις πύλες του.
Ο σταθμός στον οποίο θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κρουαζιέρας και θα δίνεται πληροφοριακό υλικό σε όσους αποβιβάζονται από τα κρουαζιερόπλοια δημιουργήθηκε σε παλιά αποθήκη του λιμενικού ταμείου στην οποία έγιναν έργα διαμόρφωσης.
Η στελέχωσή του έγινε από υπαλλήλους του δήμου και εθελοντές, ενώ θα λειτουργεί κατά το χρονικό διάστημα που στη Σούδα θα δένουν κρουαζιερόπλοια.
 «Ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε η εικόνα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να αρχίσει να αλλάζει όψη προς το καλύτερο, με στόχο την ενίσχυση και διατήρηση των αφίξεων των εταιρειών κρουαζιέρας στον τόπο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης. «Η λειτουργία των υποδομών αυτών, στο λιμάνι της Σούδας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος των Χανίων», πρόσθεσε.
Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση του λιμανιού επισημαίνοντας πως προχωρούν στο σύνολό τους οι μελέτες προς αυτή την κατεύθυνση.
Στόχος των φορέων του τουρισμού στα Χανιά είναι το λιμάνι της Σούδας να καταστεί σταθμός για την κρουαζιέρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης».Πηγή: www.dealnews.gr

Last Updated on Monday, 01 July 2013 12:39

Περιβάλλον

Διάψευση από την «Ελληνικός Χρυσός» - Η μόλυνση έγινε τη δεκαετία του '80 και τώρα εμείς την αποκαθιστούμε λέει η εταιρεία

Το θέμα της επιφανειακής απορροής των παλαιών σωρών αρσενοπυρίτη της Ολυμπιάδας δεν συνδέεται σ

Read more

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Νέα από τα Ελληνικά λιμάνια