Προς αποκρατικοποίηση και ο ΟΛΘ

Friday, 06 September 2013 12:28 administrator
Print PDF

Με γνωστή τη διάθεση του Μαξίμου να προχωρήσουν τάχιστα οι αποκρατικοποιήσεις σε ΟΛΠ και ΟΛΘ, συναντάται εντός ολίγου με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης στο περιθώριο των συναντήσεων στελεχών της κυβέρνησης με φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της Β. Ελλάδος ,εξ αφορμής και της διοργάνωσης της φετινής ΔΕΘ. Στη συνάντηση με τον κ. Αγγελούδη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται να γίνει συζήτηση περί των σχεδιασμών της κυβέρνησης, στην οποία δεν αποκλείεται να λάβει μέρος και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί ότι οι παραγωγικές τάξεις της Β. Ελλάδος έχουν τοποθετηθεί για τους σχεδιασμούς που αναφέρονται στο μέλλον του λιμανιού αλλά και για την υπερ-τοπική σημασία αυτού για το "μαλακό υπογάστριο" της Βαλκανικής.
Όσον αφορά το θέμα της ΔΕΘ πληροφορίες θέλουν τον Πρωθυπουργό να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στους στόχους προσέλκυσης επενδύσεων μέσω των αποκρατικοποιήσεων γεγονός που δεν αποκλείει αναφορά και στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων που συνδέεται με τα λιμάνια με φόντο και την πρόσφατα φιλική διευθέτηση που συνέβη στον Πειραιά μεταξύ ΟΛΠ – Cosco.


Πηγή: theseanation 

Last Updated on Friday, 06 September 2013 12:29

Περιβάλλον

Στο στόχαστρο ΔΝΤ οι ρύποι πλοίων

Στο στόχαστρο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας βρίσκονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

Read more

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Νέα από τα Ελληνικά λιμάνια