Νέα δρομολόγια για την Aegean Airlines

Thursday, 06 June 2013 10:18
Print PDF

aegean-airlinesΗ AEGEAN αποδεικνύει για άλλη μια φόρα τη δέσμευσή της στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας αλλά και γενικότερα στην τόνωση του τουρισμού με δύο νέα δρομολόγια που συνδέουν το Ηράκλειο Κρήτης με την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα με το Κάιρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η AEGEAN από τις 13 Ιουνίου 2013 συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» με το Διεθνές Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης «Ataturk» με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Παράλληλα, από τις 3 Οκτωβρίου 2013 κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο ξεκινούν πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Καΐρου, και αντίστροφα.
Οι πτήσεις στα παραπάνω δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη AIRBUS A320, 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.
Η AEGEAN εγκαινιάζει το νέο απευθείας δρομολόγιο Ηράκλειο – Κωνσταντινούπολη που ξεκινά σε μόλις 1 εβδομάδα, προσφέροντας τις επόμενες ημέρες 3.000 εισιτήρια με 59 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Συνολικά στο δίκτυο της AEGEAN το 2013, προστίθενται περισσότερα από 30 νέα δρομολόγια εξωτερικού, φτάνοντας τα 158 δρομολόγια τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων εξωτερικού. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνται από τις 8 βάσεις αεροσκαφών της εταιρείας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Κως, Καλαμάτα, Λάρνακα).
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, κ. Δ. Γερογιάννης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τουρισμού και της ελληνικής περιφέρειας. Σήμερα ανακοινώνουμε δύο νέες σημαντικές προσθήκες στα δρομολόγιά μας. Η εποχική σύνδεση Ηρακλείου-Κωνσταντινούπολης αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αφού θα συμβάλει αποτελεσματικά στη ενίσχυση των τουριστικών αλλά και εμπορικών σχέσεων μεταξύ του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας, της Κρήτης και μίας σημαντικής και αναπτυσσόμενης αγοράς, αυτή της Τουρκίας. Παράλληλα επιστρέφουμε στην αγορά της Αιγύπτου συνδέοντας και πάλι την Αθήνα με το Κάιρο μετά από δυο χρόνια απουσίας».


Πηγή: www.dealnews.gr 

Περιβάλλον

Θησαυρός το παγωμένο μεθάνιο

Βρίσκεται στους ωκεανούς και ίσως καλύψει τις παγκόσμιες ενεργειακές ανάγκες για δεκαετίες ή για

Read more

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Νέα από τα Ελληνικά λιμάνια