Πού πάμε;;;

Tuesday, 15 November 2011 09:38
Print PDF

 

ore pou pame

Σήμερα θα αρχίσω με μία καλήν εσπέρα Έλληνες αν είναι ορισμός σας αν Παπαδήμο πρωθυπουργό να μπω, να μπω στο αρχοντικό σας .

Τι είναι αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας; Χρειαστήκαν τρείς ολόκληρες ημέρες για να μοιράσουν τα χρήματα που θα πάρουν και για σκεπάσουν όλα αυτά που έφαγαν, και μετά, αφού τα μπέρδεψαν έβαλαν τον Παπαδήμο, τον τραπεζίτη, να τους τα μοιράσει αυτός! Ρε που πάμε;;; Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει, να παραγγέλνεις   φιλέτο μοσχαρίσιο, να σε ταΐζουν φακές νερόβραστες και αφού το φας να σου λένε πως σου φάνηκε ο μουσακάς .

Εμάς τους Έλληνες πρέπει να μας αρέσει να μας δουλεύουνε αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά.

Το άλλο εγκεφαλικό που έπαθα είναι όταν άκουσα ότι έδωσαν υπουργείο στον (μπουμπούκο)είναι δυνατόν Υπουργείο στον Άδωνη Γεωργιάδη!! Ήδη από την ώρα που το ανακοινώσανε 200.000 οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα δεν πήγανε να παραλάβουν τις κάρτες εργασίας,   καμιά 100.000 πακιστανοί το κόψανε με τα πόδια από τα βουνά για επιστροφή στο Πακιστάν, και όταν έμαθαν ότι πήρε και το Υπουργείο Ναυτιλίας όλοι οι αφρικανοί νιώθουνε σαν τον gounta kinte… Νομίζουν ότι θα τους πουλήσει στα σκλαβοπάζαρα.. Βρε, τι μας περιμένει ακόμη;;; Ο Άδωνης Γεωργιάδης με Υπουργείο…. Βρε που φτάσαμε;;

Ας αφήσουμε όμως αυτούς στην μοίρα τους και στην κατάντια τους γιατί κατά τα άλλα έχουν πάψει να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό τώρα .

Τα καλά νέα είναι πως οι εφοπλιστές μας άρχισαν πάλι να οργώνουν της θάλασσες με καινούργια πλοία, με καινούργια συμβόλαια και το μόνο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να δώσει κίνητρα για να έχουν τα πλοία μας Ελληνικές σημαίες και Ελληνικό πλήρωμα.

Το εμπόριο μπήκε σε μια καλή τροχιά και πιστεύω να αντέξει. Σε λίγο καιρό το κίνητρο θα είναι ο τουρισμός για το 2012/2013 εκεί θα πρέπει να επενδύσουμε σήμερα και γρήγορα.

Καλημέρα σας

 

 
 


Last Updated on Tuesday, 15 November 2011 09:42

Περιβάλλον

Σπίτι από φύκια στο Αμβούργο

  Μία καινοτόμα κατασκευαστική πρόταση παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής ΙΒΑ στο

Read more

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Νέα από τα Ελληνικά λιμάνια